Tak sangka ank sepupu Neelofa telah disahkan terkena jangkitan Covid 19

Pelakon dan pengacara popular Neelofa mended4hkan bahawa anak kepada sepupunya disahkan positif COVID-19. Perkara itu dimaklumkan Neelofa menerusi satu entri di Instagram Story miliknya. Dalam entri tersebut, Neelofa berkongsi paparan mesej dalam grup keluarga miliknya yang mana sepupunya, Noor Cahaya memaklumkan berita menyedihkan itu. β€œKalau ada yang nak tolong doakan..selalu berdoa..doakan sekali anak kepada sepupu […]

Continue Reading

Jangan sesekali menipu isteri. Sekali suami tipu isteri akan tinggalkan kesan yg sangat dalam di hati isteri.

Sebagai seorang isteri, tentunya anda mahukan kejujuran dan kesetiaan daripada seorang suami. Tiada isteri yang suka apabila ditipu oleh suami. Bagaimana seorang suami boleh menipu seorang isteri yang telah berpenat-lelah menjaga makan, minum, pakaian dan hal ehwal rumah tangga? Tiada rasa sayang dan simpatikah pada isteri? Kadangkala, ada perbuatan suami yang mengguris hati isteri tanpa disedari. […]

Continue Reading

Tak sangka dengan teman isteri beri barang rumah dipasaraya itu adalah kenangan paling bahagia semasa berumahtangga

Apabila rumahtangga itu dikatakan saling melengkapi antara satu sama lain, tentu setiap perbuatan yang dilakukan akan tinggalkan kenangan manis. Lebih lagi jika hidup bersama setelah bertahun. Tentu janggal jika aktiviti dilakukan sendirian. Pasti rindu kepada pasangan untuk melakukan aktiviti bersama. Begitu juga dengan perkongsian ini yang menceritakan tentang hidupa rumahtangga ini manisnya apabila aktiviti dilakukan […]

Continue Reading

Terpaksa kahwin dgn pilihan keluarga. Wanita ini terkejut bila perkahwinan paksa itu akhirnya hasilkan 2 ank lelaki kembar. Tak sangka ini perbuatan suami dia sebenarnya

Gambar sekadar hiasa, Hi dan Assalamualaikum. Jika luahan aku ini dipostkan alhamdulillah dan jika sekiranya ia tidak dipostkan pun alhamdulillah juga. Sekurang-kurangnya saya ada tempat untuk bercerita. Saya adalah seorang isteri, berusia 31 tahun dan berkahwin 14 july tahun lepas atas dasar paksaan keluarga. Sekarang saya mempunyai dua orang putera kembar yang saya lahirkan june […]

Continue Reading

Warganet terkejut setelah lama berpisah dan setelah menjadi hot daddy akhirnya Fizo bongkarkan apa yg sebenarnya telah berlaku diantara dia dengan bekas isterinya.

Hi kepada semua pembaca Empire Media Network πŸ™‚ Moga komen yang murni murni dan baik baik je ye dibawah artikel ni! Selamat membaca! Jangan lupa like dan komen artikel dibawah πŸ˜‰ Ikatan perkahwinan Fizo dan Mawar yang hanya mampu bertahan selama 6 tahun, berakhir dengan perpisahan. Fizo yang ditemu ramah oleh melodi memberitahu ramai keluarga, […]

Continue Reading

Dua pelakon popular ini bertemu jodoh. Peminat kecewa bila tengok mereka bernikah. Upload foto foto bahagia. Tak sangka rupa rupanya ini cerita sebenar.

Hi kepada semua pembaca Empire Media Network πŸ™‚ Moga komen yang murni murni dan baik baik je ye dibawah artikel ni! Selamat membaca! Jangan lupa like dan komen artikel dibawah πŸ˜‰ Warganet Ingat Rita Rudaini Sudah Jumpa Pengganti. Peminat Kesal Rita Dan Azhan Rani Bernikah. Muat Naik Gambar Detik Detik Bahagia. Azhan Rani atau sangat […]

Continue Reading

Warganet kata muka penjaga gol team Penang Fa ni macam muka Dato Aliff Syukri. Tak sangka ini respond padu penjaga gol itu.

Hi kepada semua pembaca Empire Media Network πŸ™‚ Moga komen yang murni murni dan baik baik je ye dibawah artikel ni! Selamat membaca! Jangan lupa like dan komen artikel dibawah πŸ˜‰ Sejak kebelakangan ini, seorang penjaga gol pasukan Penang FA yang dikenali sebagai Samuel Jacob Somerville menarik tumpuan ramai setelah wajahnya muncul di laman Instagram […]

Continue Reading

18 tahun tak pernah tgk mak kt kampung lepas duduk rumah mertuanya dari kahwin.Terkejut bila dapat ws mak yang buatkan sampai wanita ini terduduk

Gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Maaf kalau kisah yang aku nak cerita ini akan menyinggungkan mana-mana pihak. Kisah ini terjadi dalam keluarga aku sendiri, terjadi pada kakak sulung. Kakak aku dah mendirikan rumatagga selama 18 tahun. Dia kini tinggal di rumah keluarga mertuanya sejak dia berkahwin. Sehingga sekarang, dia tidak pernah beraya bersama kami sama […]

Continue Reading

Pelik Mawar Rashid muat naik status yang mengejutkan warganet di ig. Katanya kalau sayang tapi tk jaga perasaan buat apa. Tak sangka rupa rupanya ini yang terjadi dengan rumahtangganya.

Hi kepada semua pembaca Empire Media Network πŸ™‚ Moga komen yang murni murni dan baik baik je ye dibawah artikel ni! Selamat membaca! Jangan lupa like dan komen artikel dibawah πŸ˜‰ Pelakon Mawar Rashid percaya cinta sebenar adalah cinta yang memberikan kebahagian dan keberkatan dalam dunia dan akhirat. Berkongsi mengenai pendapatnya tentang cinta kepada pasangan, […]

Continue Reading

Hashtag undang kritikkan. Warganet tak berkenan dgn hashtag baru yg Naim Daniel buat. Tak sangka ini respon padu Naim

Menjadi style sekarang apabila seseorang penyanyi atau pelakon akan mewujudkan hastag baru bila ada single atau drama terbaru. Ini kerana lebih mudah untuk peminat kongsi atau lihat semua cerita mengenai sesebuah lagu atau drama ini. Begitulah yang dibuat oleh penyanyi Naim Daniel apabila membuat satu hashtag baru #sembahnaim. Namun dia ditegur warganet gara-gara kurang senang […]

Continue Reading