Boyfriend gadis ini kacak sangat. Lepas jumpa terus bawak jumpa mak ayah. Tapi satu hari gadis ini tak sangka sesuatu terjadi dekat boyfriend dia.

Hi kepada semua pembaca Empire Media Network 🙂 Moga komen yang murni murni dan baik baik je ye dibawah artikel ni! Selamat membaca! Jangan lupa like dan komen artikel dibawah 😉 Assalamualaikum semua. Nama sy Hafia (bukan nama sebenar). Kisah ini bukanlah kisah hebat atau seronok untuk dikongsi sebenarnya. Nak bercerita dengan orang pun sy […]

Continue Reading

Umur dah separuh abad tapi tak sedar diri. Tiba tiba minta nak kahwin lain dengan alasan tak masuk akal. Tapi tak sangka bila balik rumah isteri pertama ini yang dia mengadu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Sepertimana kita semua sedia maklum, alam rumah tangga semestinya tidak lari daripada menerima ujian. Baik di awal perkahwinan mahupun selepas berpuluh tahun mendirikan rumahtangga. Isu suami ingin kahwin dengan wanita muda bukanlah perkara baru yang kita dengar dalam masyarakat kitan. Menerusi laman KRT seorang wanita yang sudah berkahwin hampir 30 tahun berkongsi […]

Continue Reading

Terduduk mak bila ank cerita semua pasal video tu. Meraung dia minta maaf. Dah ada cucu pun masih buat benda tu lagi. Tak sangka akhirnya ini balasan yang mak dapat.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Assalamualaikum semua. Aku terpanggil nak buat pengakuan kat sini setelah baca kisah adik adik yang mak masing2 tidak setia ngan ayah diorang. Samalah dengan aku. Bezanya mak korang tidak setia masa korang budak budak. Mak aku tidak setia masa aku dah beranak pinak means mak aku dah bercucu pun. Dah warga emas. […]

Continue Reading

Pagi nak pergi kerja tiba tiba kereta hilang. Tak sangka rupanya menantu yang bawa lari. Terduduk mertua bila dapat tahu perangai sebenar menantu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Assalamualaikum. Aku Am, seorang suami dan bapa kepada 3 orang anak. Kisah yang aku nak cerita ni bukan kisah aku, tapi kisah ibu dan menantu ke 2, iaitu kakak ipar aku. Kami dari keluarga biasa2, 5 beradik. Kakak yang sulung dah lama kawin dan tinggal berdekatan. Abang aku, Ali kira kira sudah […]

Continue Reading

Isteri izinkan suaminya kahwin lain. Suaminya sengaja tak balik rumah berbulan lamanya untuk tengok reaksi isteri pertama macam mana. Satu hari suami balik suami terkejut tengok keadaan isteri pertamanya itu.

Sedih dan begitu terasa dengan penulisan suami ini. Harap cerita di bawah ini boleh menjadi pengajaran kepada sesiapa yang membaca. Sy ada dua isteri, Syu ( isteri pertama) dan Mira ( isteri kedua). Sy dan Syu kenal tahun 2012. Kami kenal di tempat kerja, salah satu multinational corporation terbesar di Malaysia. Syu auditor, sy IT […]

Continue Reading

Waktu mlm pertama masanya untuk bersama isteri bersuara bagitahu suami yang dia tak dapat nak layan suami. Siap suruh suami cari wanita lain. Tak sangka rupa rupanya ini puncanya.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Hi kepada semua pembaca Empire Media Network 🙂 Moga komen yang murni murni dan baik baik je ye dibawah artikel ni! Selamat membaca! Jangan lupa like dan komen artikel dibawah 😉 Assalamualaikum dan terima kasih andai luahan sy ni diterima untuk disiarkan. Semalam, sy buat sesi throwback. Dan sy rasa rindu yang […]

Continue Reading